Cabinet stomatologic Chisinau

Informatia este cel mai important ingredient atunci cand iti doresti sa stii cu exactitate ceva, iar atunci cand cauti un cabinet stomatologic si ce anume iti ofera el, poti gasi multe informatii utile pe portalul e4MD. Acum sa presupunem ca esti medic stomatolog si iti doresti si tu un astfel de site, care sa te pozitioneze pe prima magina la o cautare exacta. In exemplul nostru am ales un cabinet stomatologic de la Ciocana.

Pentru a fi mai expliciti, sa presupunem ca detii o mica afacere, un mic cabinet medical sau unul de avocatura, cel mai indicat ar fi sa poti fi gasit la o cautare pe google sau alte motoare de cautare, pe un keyword de genul „cabinet stomatologic Aiud”, iar pozitia ta sa fie daca est eposibil, pe unul din primele trei locuri.

Prezenta pe portalul nostru nu va garnateaza acest lucru, in schimb noi va prounem un site de promovare pe unul din portalurile e4ro, e4md, sau e4com. Pentru doar 10 lei pe luna, cu plata anticipata pe un an beneficiati de un site, hosting si mai ales continut din partea celor ce ofera acest serviciu.

Evident ca se recomanda si actiunea voastra, nu va puteti lasa doar la mana celor ce va promoveaza, desi pentru inca 10 euro pe luna,  puteti inchiria un contet writer care sa scrie pentru voi in mod constant pe aceste site-uri. Eu zic ca este o varianta de care trebuie s atineti cont, chiar daca aveti deja un site prin care va promovati activitatea, un alt site de suport va poate tripla afacerea.

Top