Asociatia Gladiator Szoby Cseh

Probabil ca de mult ar fi trebuit sa dam acest comunicat, insa niciodata nu te astepti ca ceo pe care-i platesti din banii tai (autoritatile publice) sa fie nu impasibile, dar mai rau, ipocrite si josnice. Probabil ca multi au auzit de Asociatia Gladiator infiintata de Szoby Cseh, de ajutotul pe care acesta l-a dat copiilor strazii.

Deseori ne miram ca pe strada gasim copii inca de la varste fragede, dar ne plangem ca nu stim sau nu putem sa-i ajutam din lipsa de bani, iar cand cineva, cum este Szoby Cseh, un nume important in cinematografia romaneasca face ceva, nu este suficient ca nu-l ajuti, dar si mai rau, il incurci, iar ca sa ne arati cat de mult se gandesc socialistii si liberalii la popor, iti bati joc de un om greu incercat de voata si ii trimiti informatia ca i-ai distrus munca, pe patul de spital.

Cat de josnic poti fi, cat de mult rau vrei sa faci ca sa fii multumit? Si asa in Romania de acesti copii nu se ocupa nimeni, chiar nu se poate face nimic pentru ei? Daca un primar, fie el si PDL sau chiar UDMR (teoretic) ajuta un om sa puna in practica o viziune, care ajuta 3-4 oameni (nu zeci sau sute ca in cazul lui Szoby Cseh) tu USL ce faci? Darami aceasta bruma de lumina din viata lor? Distrugi bucuria unor copii nevinovati? Si ce pui in loc?

Top