Stiri Sportive cauta editor

Portalul Stiri Sportive cauta editor pentru actualizarea periodica a informatilor sportive de interes general. Creat de mai multi entuziasti acum ceva vreme, portalul de stiri sportive de ultima ora a reusi sa ajunga la un trafic de cateva mii de cititori si un Page Rank 2. Apoi fiecare editor s-a decis ca ar fi mai bine sa inceapa un proiect personal, dar desi ar fi putut sustine acel site in acelasi timp cu activitatea de pe portal, au abandonat ideea.

Pentru a revigora site-ul si pentru a nu pierde avantajul capatat prin munca depusa de actualul administrator, va invitam sa vizitati site-ul, iar daca aveti bunavointa sa ne ajutati, sunteti bine veniti. Ar fi interesant sa avem stiri locate, in acest fel va promovati si orasul sau site-ul propriu legat de el, dar si informatii mai putin cunoscute.

Facem apel la cei ce vor sa scrie articole biografice despre sportivii nostri, cei ce au urcat steagul Romaniei pe catargul competitiilor internationale, Ilie Nastase, Tiriac sau Nadia Comaneci (ca sa spune repede doar trei nume din sutele posibile) sa ne ajute sa completam un minim necesar de informatii si stiri din lumea sportului.

Nu trebuie sa fim egoisti, chiar si in cazul in care aveti un site related cu acesta, poate ca si noi va putem ajuta cu ceva, iar in felul acesta, ne ridicam si noi statutul de tara car emerita sa fie cunoascuta si in mediul online.

Top