Portal inchirieri salupe in Delta Dunarii

Daca ai nevoie sa inchiriezi o salupa sau o ambarcatiune pentru o excursie in Delta Dunarii, ar fi bine sa vizitezi si portalul special creat pentru asa ceva. O salupa rapida poate oferi sase locuri si poate fi inchiriata cu ora sau cu ziua. Pretul mediu de inchiriere pe ora este de 50 de euro si de 100 de euro pentru o zi intreaga.

Multi dintre proprietarii de astfel de ambarcatiuni inchiriaza insa si la preturi mai mici, in cazul in care se prefera o croaziera de 1 ora si jumatate, de exemplu puteti plati doar o ora de plimbare in Delta Dunarii cu o salupa rapida. In cazul in care doriti sa inchiriati o ambarcatiune mai lenta, preturile incep de la 20 de euro pe ora sau puteti incerca un sejur de pentru minim 4 persoane cu preturi incepand de la 65 de euro pentru o persoana. In oferta sunt incluse masa, cazarea si excursiile in Delta Dunarii.

O excursie de doua zile, care incepe la ora 9:00 si iti prezinta traseul Partizani – Vulturu – Maliuc – Gorgova – Canal 22 – Sat Mila 23 este ideala pentru cei ce vin pentru prima data in Delta. A doua zi poate oferi un traseu interesant, cu pelcare de la Mila 23 pe Canalul Olguta – Canal Sontea – Canal Sontea Noua – Lac Nebunu – Canal Sireasa – Canal Periteasca – Canal 36 – Brat Tulcea si sosirea in Tulcea.

Top