Portal iTalk Romania

De curand s-a deschis un nou portal pentru cei ce vor sa discute pe diverse teme, dar doresc in acelasi timp ca discutia lor sa ramana pentru mult timp disponibila cititorilor. Astfel s-a nascut portalul iTalk Romania, un site interesant unde poti gasi destul de multe informatii interesante.

iTalk Romania are si propria pagina de facebook, unde spera ca in scurt timp sa fie suficient de multa informatie incat sa atraga public divers, dornic de discurii. In acelasi timp iTalk Romania poate reprezenta o rampa de lansare pentru cei ce vor sa-si promoveze site-uri ce necesita un public larg, care sa poata da un semnal despre anumite activitati, cum ar fi comertul online sau formuri de discutii.

In acest moment iTalk are doar 15 pagini si cativa adepti, insa consideram noi ca promovarea de catre 4Mob.info este o initiativa laudabila, daca va prinde la public va avea cu siguranta succes.

Daca ai chef de vorba, intra pe iTalk Romania, spune-ti parerea oricare ar fi ea, da o mana de ajutor, da idei noi, care sa permita portalului de discutii sa ajunga mai rapid acolo unde initiatorii proiectului si-au propus, adica in topul site-urilor de discutii online. Ca orice inceput este anevoios, insa cu putin sprijin din partea cititorilor este posibil sa reuseasca. Stiti cum se spune, un start bun inseamna jumatate de drum parcurs.

Top