Portal vacante in Bulgaria

Portalul cu vacante in Bulgaria va fi disponibil incepand de maine pentru toti aceia ce vor sa-si petreca vacanta de iarna in Bulgaria, in una din statiunile montane de renume mondial, cum ar fi Bansko, Borovets  sau Pamporovo. Veti avea posibilitatea sa gasiti cele mai bune oferte culese de la mari agentii de turism din Romania si Bulgaria, la preturi ce sfideaza credibilul. Reduceri de peste 50% vor fi puse la dispozitia cititorilor portalului cu maxim cinci zile inainte de pelcare.

Cunoscute drept oferte de vacanta Last Minute, acestea au avantajul ca poti fi cumparate la preturi chiar mai mici decat daca faceati rezervari cu 6-7 luni in avans. Pe langa aceste oferte de ultim moment, pe care va trebui sa le urmariti pe portalul Vacante in Bulgaria, veti gasi si oferte cu reduceri de 30% sau 40% pentru care rezervarile sunt in regim normal. Avand in vedere legatura stransa cu ofertantii, numai pe portalul Vacante in Bulgaria veti gasi preturi de vis pentru statiunile de ski din Bulgaria la preturi atat de mici.

Oferta comuna, la care oferim si noi un discount de 10% suplimentar este cea a marilor companii de turism, cum ar fi Agentia de turism BJR Vacante sau Turo, care ofera reduceri de pana la 50% pentru clientii site-ului nostru. Nu trebuie omis nici Info Tours, probabil cel mai renumit portal de turism din Romania datorita sloganului sau: “22 de ani de pasiune si excelenta in turism”.

Top