Portal Valea Prahovei

Cei de la e4Ro si-au propus realizarea unui proiect indraznet, la care ar fi interesati de colaborari cu cei care desfasoara activitati legate de turism. Proiectul vrea sa adune intr-un mare portal site-uri care sa promoveze turismul, sub toate formele lui, iar primul pas a fost facut prin lansarea portalului Valea Prahovei. Alaturi de site-urile dedicate judetelor Iasi si Constanta, mai mentionam si Portalul orasului Chisinau, gazduit de platforma e4MD.info.

S-a inceput cu o scurta descreiere la oraselor de pe Valea Prahovei, Campina, Comarnic, Breaza, Sinaia si Predeal. Nu au fost omise nici localitati precum Azuga sau Busteni, care de ceva timp ofera conditii excelente pentru sezonul de iarna, alaturi de alte staiuni montane din Muntii Bucegi.

Galeria foto va cuprinde poze inedite de pe Valea Prahovei, postate de cei ce au fost in vacanta atat vara cat si iarna, Valea Prahovei fiind deschisa in toate cele 12 luni din an, multi petrecand tot concediul pe munte.  Prezentarea ofertelor de cazare se va face pe baza de marturii personale, fara a incerca sa „pacalim” publicul cititor. Ne bazam pe faptul ca odata oferita public o recomandare, cititorul va reveni cu un feedback, iar daca ne dorim sa fim seriosi, trebuie sa prezentam lucrurile exact asa cum sunt, fara a le infrumuseta.

In acelasi timp, lansam si un indemn: postati pe site-ul destinat turismului si promovarii acestuia in Valea Prahovei cat mai multe poze reale, cu locurile pe care le-ati vizitat. Folositi pagina de facebook e-Romania pentru a va face prieteni in zona muntilor Bucegi, iar noi promitem ca in 2014 vom organiza cea mai mare tabara a iubitorilor de drumetii montane!

Top