S-a deschis iOferte

Site-ul special destinat celor mai bune oferte s-a deschis astazi, iar proprietarii au promis ca toate ofertele ce vor fi palsate pana la data de 1 septembrie 2013 vor fi gratuite. iOferte este probabil cea mai noua retea de anunturi din Romania bazata pe reclame online orientate pe judete, dedicata in mod special micilor vanzatori ocazionali.

Singura cerinta pentru a publica o oferta pe acest site este ca anuntul tau (oferta) sa fie cu un text unic, necopiat sau inca nepublicat pe alte site-uri. In rest, imaginatia si norocul iti pot aduce un cumparator in mai putin de 10 minute de la publicarea anuntului. Cum e posibil asa ceva? Prin publicarea ofertei tale pe 100 de pagini de facebook in acelasi timp, cu public special destinat judetului tau. Astfel, daca oferta ta este atractiva, cu siguranta ca va fi asaltata de oferte de pret, iar tu va trebui doar sa o alegi pe cea mai buna.

Site-ul pote fi folosit pentru a publica oferte de munca, de cazare sau de vanzare produse noi si second hand. Avand in vedere ca portalul este citit inclusiv de romanii din diaspora, Germania, Franta, Italia sau Olanda, putei face oferte pentru transport marfa sau persoane din aceste tari, sau puteti ruga pe cineva sa va faca o oferta pentru produse ce se gasesc in aceste tari la preturi mai mici decat in Romania.

Una din cele mai cautate rubrici este cea destinata telefoanelor mobile, tabletelor sau a produselor fashion. Daca nu ai reusit sa-ti vinzi altfel produsele, incearca si aceasta noua varianta, cu siguranta nu ai ce pierde. Un alt avantaj al portalului este faptul ca se adreseaa si detinatorilor de site-uri ce isi doresc o promovare pentru o nisa oarecare, oportunitatea de a avea unul sau mai multe articole pe acest site de promovare este una de luat in seama. Va uram vanzari mari si spor la bani!

Top