Locuri de munca – Retete culinare

Cum putem impleti utilul cu placutul? Cel mai usor ar fi sa acordam atentie unui lucru banal, cum ar fi prepararea micului dejun, cu dorinta anumitor site-uri de retete culinare de a avea continut proaspat si indedit. Cum toata lumea pregateste micul dejun, ce ne impiedica sa-l facem mai diferit, apoi sa facem o fotografie si sa vindem reteta cu poze cu tot unui astfel de site?

Daca mai ai si putin talent in photoshop, poti spune ca ai gasit un loc de munca, care poate fi permanent sau ocazional. Asta depinde in principal de noroc si talent. Daca reusesti sa gasesti patru sau cinci astfel de site-uri, pentru care sa scrii retete culinare originale, iar pozele sa nu fie copiate de pe internet, atunci cu siguranta vei castiga mai mult decat un profesor sau un medic stagiar.

Nu trebuie sa fii un Master Chef, iata in poza comunicatului doar un mic exemplu de cum ne putem face farfuria mai frumoasa, iar cititorii sa fie atrasi de ceea ce prezentam noi. Este doar o idee, care poate fi extinsa si la alte domenii, noi am vrut doar sa va deschidem mintea catre noi afaceri online, care va pot creste considerabil veniturile.

Pentru a scrie un articol, de calitate, poti incasa pana la 2 euro pentru 100 de cuvinte scrise. Iar un articol serios, care sa fie de folos celui ce-l cumpara, are cel putin 500 sau 600 de cuvinte. Adica ai putea casiga 10 euro cu un singur articol. Cate un articol pe zi, in cele 22 de zile lucratoare, iti asigura un minim de 220 de euro!  Nu pare chiar o afacere proasta deloc nu-i asa?

Imagineaza-ti acum ca iei in mod gratuit un site (blog) de la portalul e4RO, unde postezi regulat retete culinare si poze interesante legate de arta de a infrumuseta un platou. Sansele tale de a fi apreciat si de ce nu, angajat pentru a orna masa e la o nunta sau bitez in localitatea ta, creste odata cu popularitatea site-ului tau.

Idei sunt multe, tu trebuie doar sa meditezi asupra lor, sa incerci macar cateva din ele, una s-ar putea sa meraga si sa-ti aduca satisfactie. Atat materiala cat si profesionala! Pofta Buna!

Top