Dietele ieftine sunt in topul preferintelor romancelor

In ultima perioada si in Romania ca si in statele dezvoltate, problema oamenilor cu probleme de greutate s-a dezvoltat foarte mult. Astfel din ce in ce mai multe romance sufera din cauza obezitatii din ce in ce mai grave datorata alimentatiei gresite, lipsa de timp sau proastele obiceiuri alimentare catre care suntem indrumati din ce in ce mai mult.

Foarte multe persoane din cauza kilogramelor in exces ajung sa sufere de alte afectiuni de sanatate dar fara sa fie constiente de acest lucru. Astfel o greutate mai mare de cea adecvata este nerecomandata si poate atrage o serie de afectiuni ale circulatiei, incheieturilor, etc. Datorita faptului ca metaboslimul se incetineste pot aparea diferite probleme si complicatii la sistemul digestiv.

Datorita veniturilor foarte mici, romancele ce doresc sa aiba o silueta mai supla intampina mai multe probleme decat in mod normal, probleme ce se refera la adaptarea dietei la un buget cat mai mic. Asadar dietele ieftine sunt in topul preferintelor in Romania. Un exemplu este si dieta lui Slabescu care este o dieta de 1000 de calorii zilnic fiind recomandata ca dieta de detoxifiere a organismului. Aceasta are un aport foarte mic de calorii si permite doar accesul unor anumite alimente fiind recomandata pentru maxim 2 saptamani deoarece este destul de dura si dificila de urmat.

O alta dieta iefitna este dieta cu mere care este poate si cea mai populara in Romania. Foarte multe romance o aleg pe aceasta deoarece costul alimentelor este extrem de mic, fiind o monodieta bazata doar pe consumul mai mare de mere aceasta este poate cea mai ieftina. Merele au proprietati benefice de ardere a kilogramelor in surplus si de accelerare a metabolismului, din aceasta si cauza se recomanda onsumul a minim un mar pe zi indiferent daca ai sau nu o greutate adecvata varstei, sexului si inaltimii tale.

Dieta cu orez este si aceasta foarte ieftina si recomandata ca o monodieta de succes ce da rezultate foarte rapide. Consumul excesiv de orez regleaza rapid metabolismul si il accelereaza. Spre deosebire de alte monodiete de acest gen, dieta cu orez permite sa gatiti si sa preparati orezul dupa mai multe retete culinare dar fara a utiliza ulei, grasimi si alte produse ce-i cresc indicele glicemic dupa preparare.

In general monodietele sunt mai ieftine decat celelalte diete ce impun un anumit meniu zilnic deoarece fiind nevoie doar de un aliment, acesta se poate prepara in diferite feluri. Acestea sunt mai eficiente pe termen lung dar nu se recomanda sa fie urmate mai mult timp de 1 poate 2 saptamani in functie de caz deoarece consumul in exces al unui aliment nu suplineaza toate substantele necesare corpului in rest. Dupa o dieta ieftina de slabit se recomanda sa se urmeze o dieta de mentinere a greutatii ce va fereste de aparitia efectului yoyo.

Top