Scandal uriaș într-o comună din Caraș-Severin. Primarul şi secretara, acuzați de vânzări ilegale

Sătenii din comuna Vărădia susțin că au fost deposedați ilegal de mai multe terenuri, după ce le-au fost contrafăcute actele de proprietate. Aceștia îi acuză pe primar și pe secretară că au luat date personale din evidențele de la alegeri și le-au folosit pentru a întocmi acte false.

„Nu mai dețin de pe vreo 12 și alea suprapuse. Mă duc să-mi iau terenul și sunt trei proprietari pe un teren”, „Mi s-a spus că două hectare le-au vândut Maria Cârceanu și domnul primar și două li s-au dat lor. Doamna Mariana Cârceanu este secretara care taie și spânzură terenurile tuturor”, „Nu am treabă cu acel cumpărător, am treabă cum s-au vândut terenurile pe niște adeverințe și atâta tot. Aici sunt mai multe nume și e aceeași semnătură”, spun câțiva localnici.

Primarul comunei respinge toate acuzațiile.

„Nu am nicio implicare și le-am cerut mereu să depună plângere, să vină să facă perceheziții. Să meargă la Parchet, la poliție, unde doresc”, spune primarul.

Și secretara primăriei spune că nu are nici o vină și se plânge că este hărțuită de săteni.Suprafețele de teren „dispărute” însumează câteva sute de hectare. În zonă, un hectar de teren se vinde cu sume cuprinse între 5000 și 6000 de euro. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *