Solutii profesionale pentru filtrarea si purificarea apei de la PureAqua

Se stie de catre toti ca apa din reteaua publica din Romania este dezinfectata prin clorinare. Ce inseamna asta?
Apa rezultata are un gust foarte accentuat de clor, si un miros la fel de puternic. Pe langa aceasta, apa pe care o bem de la robinet are in componenta sa un numar foarte mare de bacterii, paraziti, si chiar reziduri de metal (respectiv rugina) din conductele care in unele orase nu au mai fost inlocuite de zeci de ani.

Din aceasta cauza foarte multa lume evita sa foloseasca apa din retea, atat pentru baut cat si pentru prepararea mancarii, inlocuind-o cu apa plata imbuteliata ce se gaseste in comert. Dar, chiar si aceasta apa imbuteliata, desi in teorie garanteaza puritatea apei, in practica calitatea ei este mai mult decat indoielnica. Si costurile sunt pe masura achizitionand regulat aceasta apa, avand in vedere ca o familie formata din 4 persoane consum cel putin 8-10 litri pe zi. Ceea ce inseamna un cost important in bugetul lunar al unei familii. Solutia la aceasta problema de zi cu zi sunt purificatoarele pentru apa de la robinet.

Aceste sisteme de filtrare a apei sunt singurele in masura sa ne ofere doua avantaje majore: eliminarea clorului, a depunerilor de calcar si a bacteriilor din apa de retea, cat si eliminarea cheltuielilor periodice pentru apa imbuteliata. Sistemele de filtrare si purificare a apei dispun de pe multe stadii de filtrare ce imita stadiile de filtrare a apei in natura: se porneste de la un prim stadiu care rugina, sedimentele si corpurile grele. Al doilea stadiu de filtrare al apei este de cu carbune activ, o metoda de filtrare sanatoasa utilizata de sute de ani cu rezultate foarte bune. Acest stadiu de filtrare de numai 5 microni elimina si cele mai mici sedimente care provin din reteaua de apa.

Al treilea stadiu de filtrare este cel cu carbon activ care este responsabil de neutralizarea clorului din apa
Stadiile finale de filtrare elimina substantele organice din apa, mirosurile si gustul impropriu, si dau prospetime apei. Sistemul descris mai sus filtreaza si purifica apa de la robinet instantaneu si o aduce la stadiul de apa plata, dar cu o calitate net superioara apei plate imbuteliate ce se gaseste in comert, creste PH-ul apei dar nu elimina substantele minerale in urma trecerii prin aceste stadii de filtrare.

Un sistem de filtrare comparabil cu cel descris mai sus se poate gasi in magazinul online PureAqua.ro. PureAqua iti pune la dispozitie sisteme de filtrare si purificare apa, sisteme de ultrafiltrare apa si ionizatoare de apa, toate la un pret excelent, furnizate direct de la producatori importanti pe piata de profil.

Top