Cel mai nou site de joburi din Romania

Avem placerea sa va anuntam lansarea celui mai nou site de joburi din Romania, i4jobs.net un site care este sponsorizat de comunitatea romaneasca din Germania si Austria. Desi sponsorii sunt romani plecati in cele doua tari, veti gasi anunturi de angajare din diverse tari, cum ar fi locuri de munca pentru romani in Irlanda sau Scotia. 

Portalul comunicate.info a fost mereu unul care sprijina gasirea locurilor de munca, in trecut noi oferind suport material catorva din site-urile de profil din Romania. Am oferit mereu spatiu de publicitate tuturor acelora ce au avut rabdare sa-si scrie comunicate unice, pentru ca evident nu ne dorim sa fim un site „clona” unde sa se repete textul deja publicat pe alte site-uri.

Daca vreti sa postati oferte de munca o puteti face si pe site-ul i4Jobs dar si aici, cu singura conditie sa va faceti texte distincte ca si continut, caci evident ideea anuntului trebuie sa se pastreze. Nu aveti chef sau timp sa va rescrieti comunicatul? Pentru modesta suma de 3 euro o facem noi, plata prin transfer bancar.

La fel de util poate fi pentru cei ce isi cauta un loc de munca, pot lua ei banii si pot scrie comunicatele pentru diverse firme, apoi le publica la noi. Aici pe site singura cerinta este sa aveti textele unice si cu un continut mai mare de 350 de cuvinte. In rest este ok, admitem chiar si postarea de link-uri catre site-ul sursa. Bun, hai sa fim ma rezonabili coborand limita inferioara de cuvinte la 300, ca sa nu fie nici anunt dar nici lucrare de licenta!

Top