Suport emigrare in Canada

Dupa mai bine de 8 ani existenta online e-Canada s-a modernizat si s-a reinventat, devenind iCanada, modul inteligent de a emigra in Canada din Republica Moldova si Romania. In cei 8 ani de zile, portalul e-Canada a ajutat sa emigreze peste 3000 de moldoveni si romani, a dat consultatii gratuite (de cele mai multe ori) celor ce nu reuseau sa gaseasca aceste informatii dorite pe site-urile oficiale.

Acum cateva zile, noul portal iCanada a fost lansat, evident nu toate informatiile au fost mutate de pe site-ul vechi pe cel nou, tocmai pentru a lasa timp celor ce s-au obisnuit cu vechiul format sa treaca la cel nou. Bazat in special pe voluntariat, site-ul va prezenta pas cu pas etapele emigrarii in Canada, cei interesati vor putea astfel sa vada in ce stadiu al emigrarii se gasesc si sa ia masurile necesare pentru a evita o respingere a dosarului.

Toti cei interesati de procesul de emigrare in Canada ar trebui sa stie ca multe informatii ce se gasesc pe internet nu sunt actualizate, in general ii sfatuim sa citeasca si sa se informeze direct pe site-ul oficial al biroului de emigrari din Canada. Am intalnit persoane care nu stiau ca noul birou unde trebuie trimis DCS-ul s-a mutat direct in Canada, la Sidney.

Nu ezitati sa folositi si pagina de facebook special creat apengtru cei ce vor sa emigreze in Canada, Ro.Canada fiind pagina unde veti gasi peste 250 de persoane aflate in aceiasi situatie ca si voi, cautarea de informatii precise legate de emigrarea in Canada, mai ales ca acest proces implica costuri ridicate, iar o respingere a dosarului pe motiv ca est eincomplet sau completat gresit te poate costa cateva sute de euro.

Nu va lasati inselati de firme fantoma, in general ceea ce face o firma poti face si tu, daca esti bine informat, in consecinta, daca nu esti in situatia in care esti nevoit sa platesti pentru servicii de completare a dosarului, incearca sa o faci singur. Nu uita, testul de Autoevaluare este pe site-ul oficial si este gratuit. Biroul de emigrari nu lucreaza cu intermediari, deci daca cineva va zice ca este autorizat de CIC, este incorect.

Top