Top firme transport persoane si colete

Recent am descoperit pe portalul Romanii din Germania un clasament al firmelor de incredere ce ofera transport de persoane si colete, intre Austria si Romania cu escala in Germania. In general sunt vizate orasele mari precum Munchen, Stuttgart, Dortmund au Frankfurt. Fiecare firma ce apeleaza la serviciile de promovare ale portalului e4De.Info primeste un set de trei bannere pentru a se putea promova atat pe facebook cat si pe diferite alte site-uri. In plus primeste dreptul de a posta gratuit in grupurile de facebook gestionate de ei, cu un total de peste 7.000 de membri activi.

Cum altfel nu se poate posta in acele grupuri, evident din doua motive, in primul rand pentru ca ar fi incorect pentru cei ce sponsorizeaza portalul, dar si pentru ca altfel ar fi o lista nesfarsita de oferte de transport, portalul a deci sa admita maxim 10 firme in acelasi timp ce isi fac publicitate in aceste grupuri.

Deasemena cel mai mare avantaj il constituie programul de rezervari online, care desi nu da rezultate imediate, necesitatnd timp pana lumea se acomodeaza cu el, va oferi la final o sansa reala de a avea clienti mai multi. Proprietarii site-ului cauta in permanenta o varianta de a simplifica accesul la informatii pentu cei ce au nevoie sa calatoareasca sau sa trimita pachete, iar prin existenta mai multor site-uri afiliate, cum ar fi romanii din UK, din Olanda sau Belgia, Franta sau Spania, sansele de a avea dupa cinci sau sase luni un flux de calatori constant sunt destul de mari, pentru cei ce raman in retea.

Spunem noi ca pretul platit, 10 euro lunar sau 100 anual nu este unul mare, avand in vedere beneficiile. Este greu sa estimezi cati calatori ai avut din reclama, avand in vedere ca ea se face nu doar pe facebook dar si pe site-uri diferite, cum este si acesta. Cine poate spune ca anuntul a fost sau nu vazut iar firma contactata? In schimb iti poti da seama cum au mers afacerile din ziua in care ai inceput sa-ti faci reclama!

Daca te astepti la minuni peste noapte, inseamna ca nu ai inteles cum functioneaza reclama, in timp. Lumea aude de tine, devii cunoscut, iar la momentul in care este nevoie de tine, omul stie de unde sa te ia. Concluzia? Daca iti faci reclama haotic, vei sfarsi fara niciun rezultat, perseverenta este cheia succesului, inclusiv in publicitate!

Top