Alegerea unui televizor LED bun de Black Friday

Toti asteptam cu un foarte mare interes reducerile de sfarsit de an, iar aici ne referim in mod special la reducerile asteptate de Black Friday cand, contrar opiniei multora dintre voi, se gasesc si unele promotii reale si foarte bune (desi mai putine, trebuie sa recunoastem). Iti doresti un televizor LED nou, de ultima generatie si cu tehnologii care sa faca din privitul la televizor o adevarata experienta? Atunci acum este cel mai bun moment sa faci o astfel de achizitie, iar motivul este evident: nu doar pentru faptul ca se apropie Black Friday, ci pentru ca in aceasta perioada, cea in care sarbatorile vin, poti gasi cele mai interesante oferte.

Cum te asiguri ca alegi un TV LED la un pret foarte bun?

Pentru ca tu sa iesi castigat de Black Friday este recomandat sa tii cont de respectarea unor pasi. Primul pas este ca tu sa iti faci lista de cumparaturi cu cel putin doua saptamani (daca nu chiar trei) inainte, unde sa bifezi mai multe modele de televizore LED pe care le doresti, astfel ca in momentul in care se da drumul la reduceri tu sa fii pregatit, sa ai alternative in cazul in care stocurile limitate se epuizeaza foarte repede.

Acest prim pas, cel al realizarii unei liste de cumparaturi cu doua sau trei saptamani inainte mai joaca un rol important (daca nu chiar cel mai important) si anume acela ca o sa te ajute sa fii la curent cu preturile practicate inainte de a se da drumul la promotii. Asadar, o sa stii mult mai bine daca reducerile sunt pe bune si daca intr-adevar sunt atragatoare.

Un al doilea pas ce trebuie sa il faci este sa te documentezi inainte in legatura cu respectivele televizoare LED, pentru a vedea care ofera cel mai bun raport intre performante si pret, precum si care sunt plusurile si minusurile acestora. Noi de obicei recomandam citirea a cel putin doua sau chiar trei review-uri la fiecare produs in parte, fiind de preferat ca respectivele review-uri sa fie scrise de persoane/site-uri diferite, astfel incat sa iti poti face o parere cat mai corecta in legatura cu viitoarea achizitie pe care urmeaza sa o faci.

La ce aspecte trebuie sa fii atent cand cumperi un televizor LED

Pentru ca alegerea sa fie una cat mai buna, trebuie sa tii cont de cateva lucruri inainte sa te „arunci” spre un anumit model de televizor LED. Aici ne referim evident in special la tehnologiile cu care vin respectivele TV-uri, fiind de preferat mai ales prezenta tehnologiilor pentru minimizarea efectului de blur care apare de cele mai multe ori in cadrul scenelor de actiune, cu miscari rapide. De asemenea, este la fel de importanta si rezolutia pe care o poate afisa ecranul cu care este echipat acel TV LED, fiind de preferat sa fie vorba de o rezolutie Full HD pentru ca tu sa te poti bucura de cea mai buna experienta cinematografica.

Un ultim aspect, care tine in egala masura de preferintele fiecaruia dintre noi, dar si de care va fi distanta de vizualizare, este diagonala ecranului. Aici este de obicei recomandat sa ai ca punct de referinta urmatorul aspect: sa inmultesti intotdeauna diagonala ecranului la trei, iar rezultatul reprezinta distanta maxima recomandata pentru a privi la televizor (de exemplu la o diagonala de 100 cm, este bine ca distanta sa nu depaseasca 300 cm). Pentru apartamentele romanesti este mai mult decat suficient un televizor care are diagonala de 100-115 cm, dar in cazul sufrageriilor mai mari acest lucru se poate schimba.

Top