Touring Rent Auto disponibil si in Engleza, Franceza si Spaniola

Touring Rent Auto a anuntat recent faptul ca ultima versiune a site-ului www.touringrentauto.ro este disponibila acum in trei limbi straine diferite. Aceste site-uri au fost lansate cu scopul de a facilita inchirierile auto pentru persoanele  vorbitoare de limba Engleza, Franceza sau Spaniola care doresc sa viziteze Romania sau care vin in tara noastra in interes de serviciu. Unul dintre marile avantaje pe care il vor avea clientii straini ai Touring Rent Auto consta in faptul ca procesul de inchiriere presupune acum un singur pas, si anume completarea formularului online de inchiriere prezent pe prima pagina a fiecarui site.

Deoarece transparenta preturilor practicate este extrem de importanta, mai ales in acest domeniu, oricine doreste sa inchirieze o masina de la Touring Rent Auto va gasi toate informatiile legate de pret si de optiunile suplimentare selectate direct in costul total al oricarui tip de inchiriere auto. In acest mod, compania spera ca numarul cererilor venite din partea clientilor straini va creste in continuare, fapt care ar putea avea un aport si la dezvoltarea turismului in Romania la nivel general.

La nivel national, compania Touring Rent Auto beneficiaza de o experienta de peste 14 ani in domeniu, devenind o prezenta marcanta pe piata inchirierilor de masini din Romania inca din anul 2001. Este important de mentionat faptul ca Touring Rent Auto pune la dispozitia clientilor sai cea mai noua flota de masini din tara, cu o vechime de maxim 3 ani. Masinile din parcul auto Touring pot fi inchiriate sau predate in oricare din orasele in care exista o filiala Touring: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara sau Sibiu.

Fiindca in ultimul timp au fost inregistrate tot mai multe comenzi din mediul online, Touring Rent Auto
si-a concentrat fortele pe imbunatatirea prezentei sale pe internet, dezvoltandu-si propriul formular online de inchiriere auto ce poate fi completat extrem de rapid. Astfel, faptul ca orice client care completeaza acest formular afla pe loc toate costurile pe care le implica procesul de inchiriere face din Touring Rent Auto una dintre cele mai transparente firme de inchirieri auto din Romania.

Informatii si contact

Nume: Touring Rent Auto

Telefon: 021.316.58.55

Mail: [email protected].ro

Localitate: Bucuresti

Adresa: Bulevardul Alexandru Ioan Cuza nr. 5A

Site: www.touringrentauto.ro

Top