Transilvania Blues Nights. Copeland & Wragg

Transilvania Blues Nights continuă sâmbătă 14 mai la clubul Rockstadt cu un nou concert în premieră și în exclusivitate în România!

Americanul Greg Copeland și englezul Chris Wragg vor cânta alături de trupa lor de blues piese din primul lor album lucrat împreună, “Deep in the Blood”(2019).

Chris și Greg s-au întâlnit prima dată la un festival de blues în Belgia în 2015, unde i-a unit pasiunea pentru blues-ul stil Chicago. Greg Copeland, afro-american născut în Portsmouth Virginia (USA), a cutreierat lumea alături de cei mai buni muzicieni și vocea sa este sinonimul Blues-ului originar, cu elemente de funk și soul. Chris Wragg este originar din Sheffield (UK) și a fost membru în trupa Mudcats Blues Trio cu care a lansat 3 albume apreciate de critici.

Parteneri media: Rock FM Brașov, Zile și Nopți.
Sponsori: BCR, Tehnic Mihor, BitDatamining.
Partener culinar: Me Gusta.
Bilete online pe iabilet și la locație: 75 RON presale / 90 RON în seara concertului, doar la la locație.

Accesul la locație se face începând cu ora 16:00. Concertul începe la ora 18:00. Accesul la eveniment va fi în conformitate cu normele legale și sanitare în vigoare la data respectivă. În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma și se vor face înregistrări audio care pot contine vocea și imaginea voastra.

Participarea la acest eveniment reprezinta acordul implicit pentru a folosi materialele foto / video / audio pe platformele de social media și ale partenerilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.