CCL 151 Chisinau – Asociatia de proprietari

Asociatia de proprietari CCL 151 din municipiul Chisinau a decis sa deschida un portal propriu pe Portalul e4MD, pentru a veni in ajutorul locatarilor din cele 10 scari care reprezinta asociatia. In acelasi timp portalul care gazduieste site-ul asociatiei de proprietari CCL 151 poate ajuta si alte asociatii din Republica Moldova, nu numai din Chisinau in mod gratuit pentrua realiza un site propriu.

La ce ajuta un site al asociatiei de locatari CCL 151 pe membrii asociatiei? Daca am dori sa fim scurti am spune la multe, dar ca sa fie si mai clar, vom detalia putin. In primul rand cele 360 de familii vor putea mult mai usor sa afle toate comunicatele pe care presedintele de asociatie le are de facut, apoi anunturile locatarilor vor putea fi mai usor de gasit.

Sa spunem ca unul din locatari, este lacatus sau instalator (santehnic cum se mai spune in Moldova), el va posta anuntul sau pe site, cu numar de telefon, ce poate si ce nu poate sa faca, iar tu ai sa gasesti informatia foarte usor. Chiar daca acesta sta la scara 10 si tu la scara 1, vei lua legatura cu el, iar acesta te va ajuta sa zicem, sa repari instalatia de la baie.

Alt exemplu este legat de oferte gratuite, sa zicem ca unul din vecinii tai isi schimba mobila, va trebui pe cea veche sa o care undeva, dar tu, daca vei vedea anuntul sau, te duci si o iei gratis. Ambii castiga. La fel si incazul in care sa zicem, unul pleaca la Briceni joi la ora 5. Un locatar de la asociatia CCL 151, de la alta scara va vedea anuntul si daca vrea si el sa meraga la Briceni, sau la o localitate din drumul vecinului, va merge mai comod, mai rapid si mai ieftin. Va lasam pe voi sa descoperiti alte avantaje de a comunica rapid, in afara de cel ce a transmite datele pe apa in format electronic.

One thought on “CCL 151 Chisinau – Asociatia de proprietari”

  1. CCL 151 spune:

    Va multumim pentru sustinere, suntem mandri ca avem acum posibilitatea de a comunica prin intermediul unui site oferit de portalul e4MD.

    Sunt un locatar de la scara 4, din asociatia CCL 151 si daca pana acum nu puteam decat sa trimitem pe email consumul de apa, acum putem face mult mai multe! Aveti un like pe FaceBook si de la mine!

Comments are closed.

Top