Liceul Nicolae Grigorescu Campina – Promotia 1984

Pe portalul Valea Prahovei, promotia 1984 a Liceului Nicolae Grigorescu Campina are pagina separata, aici fiind asteptati cu totii, absolventi ai celui mai renumit liceu din Campina. Initiativa fondatorilor acestui portal este laudabila, mai ales ca am inteles ca vor face cate o sectiune separata pentru toate liceele de pe Valea Prahovei.

Contributia fostilor absolventi este esentiala, mai ales ca munca necesara pentru a pune un astfel de portal este enorma, iar cei trei absolventi ai Liceului Nicolae Grigorescu din Campina au depus si ei la randul lor un efort considerabil. Gazduirea gratuita pe domeniul e4RO ni se pare o alegere perfecta, acesta ajungand in scurt timp sa detina o buna parte din traficul de pe internet pentru fiecare nisa abordata.

  • Judetul: Prahova
  • Localitatea: Municipiul Campina
  • Adresa postala: Str. Calea Doftanei, nr. 4
  • Cod postal: 105600
  • Telefon: 0244-333657
  • Fax: 0244-333657

Rugam toti absolventiei promotiei 1984 a Liceului Nicolae Grigorescu Campina care trec pe aici sa lase un mesaj pentru restul colegilor, cu o adresa de email corecta la inregistrarea mesajului, cu mentiunea in mesaj daca doreste sa fie data colegilor (strict colegilor de promotie), o scurta prezentare, din care sa se stie unde se afla in acest moment, oras – tara, iar daca este cazul un apel pentru organizarea unei noi revederi a promotiei 1984. Sunt bine veniti si colegii care au facut parte din aceiasi promotie a Liceului Nicolae Grigorescu Campina pana in clasa a opta sau pana in clasa a zecea.

Orice alta mentiune poate fi lasata ori aici pe site ori pe portalul Valea Prahovei gazduit de e4RO. Alte promotii care doresc o pagina asemanatoare sau care doresc sa dea un comunicat de presa o pot face aici.

Top