Romanii din Germania

Organizatia Romanilor din Germania are placerea sa va anunte deschidere unui portal de informatii, stiri si oferte locuri de munca. Portalul e4de.info isi doreste sa puna in contact toti romanii din tarile vorbitoare de limba germana, deci si din Austria sau chiar din Elvetia. Rugam sa transmiteti mai departe aceasta informatie, credem ca si noi la randul nostru va putem ajuta.

Am platit portalului de comunicate de presa o taxa de 20 de euro pentru a afisa in partea de jos pagina noastra de facebook, e-Romania, daca o sa aveti placerea de a da un like vom considera ca ati contribuit si voi la promovarea diasporei romanesti din Germania. In Austria, Elvetia si Germania traiesc multi romani, unii veniti la studii, alti stabiliti definitiv si cu un loc de munca stabil.

O mare comunitate de romani se afla la Munchen, cel mai mare oras din zona de sud a Germaniei. Daca aveti intrebari legate de stabilirea in Germania, cautati un loc de munca sau vreti sa aflati mai multe detalii despre comunitatea romaneasca din Germania, nu ezitati sa ne scrieti aici, pe facebook sau pe portalul e4de.info.

In special am fi incantati daca firmele romanesti din Germania ar oferi informatii despre ele, in mod evident gratuit, pentru a informa si mai bine despre acest aspect pe cei ce sunt interesati. Gruparea informatiilor este foarte utila si mai ales benefica pentru ambele parti, companii si posibili angajati. in acest moment o singura firma de import-export echipament agricol si-a facut simtita prezenta pe portalul romanilor din Germania, insa speram noi ca odata cu acest comunicat lucrurile se vor schimba in bine.

Top