Eveniment caritabil Colectiv la Arenele Romane

In data de 30 octombrie 2015, lumea rock-ului din Romania a primit o lovitura foarte grea. Dupa cum stiti, una dintre cele mai promitatoare trupe ale noului val, Goodbye to Gravity, a pierdut patru din cei cinci membri in timpul concertului pentru lansarea noului album „Mantras of War” in Colectiv.

La un an de la tragedie, o parte din ranitii din Colectiv impreuna cu Asociatia Promusic Events vor organiza un eveniment rock caritabil, la Arenele Romane din Bucuresti. Capacitatea va fi de 1500 persoane, iar banii stransi vor fi directionati prin Crucea Rosie catre victimele care inca au nevoie de tratament.

Crucea Rosie Romania se alatura acestui demers important si continua sustinerea ranitilor implicati in tragedia de la Clubul Colectiv. In acest eveniment sunt incluse atat formatii tinere precum Up To Eleven sau 9.7 Richter, ai caror membri au fost raniti la Colectiv, dar si artisti consacrati, printre care se numara Holograf, Vama, Antract si Nicu Covaci. Alti participanti vor fi anuntati in scurt timp.

Intrarea se face pe baza de donatie, 60 lei sau 100 lei, in functie de posibilitatile fiecaruia.

Top