Inchirieri rochii de mireasa Chisinau

Nunta a devenit pe langa cel mai fericit moment din vaiata unui cuplu tanar, unul dintre acele momente in care ai multa bataie de cap. O noua oferta a venit pe neasteptate pentru noile mirese, care au nevoie de o rochie de mireasa dar nu vor sa investeasca prea mult. Portalul All Moldova gazduit de greatsem.com ofera rochii de mireasa pentru inchiriat.

De ce sa inchiriezi o rochie de mireasa prin All Moldova? Pentru ca o poti face cu numai 200 de lei, un pret extraordinar de mic, avand in vedere ca pentru a inchiria o rochie de miresa de la orice firma,  platesti mii de lei.

Cum de este posibil sa inchiriezi o rochie de mireasa in Chisinau cu doar 200 de lei, nu este un mister, site-ul de comunicate d epresa au semnat un parteneriat pentru a face acest cadou tinerelor mirese. Sunati la 069322953 daca vreti sa inchiriati o rochide de mireasa, cu cel putin 10 zile inainte, pentru a va programa.

Pe portalul destinat rochiilor de mireasa pentru inchiriere veti gasi in curand modele diverse, marimi pentru toate domnisoarele care au decis sa se casatoreasca. Iata ca daca ai nevoie de o rochie de mireasa si esti din Chisinau, ai rezolvat problema cu doar un click si un smplu apel telefonic.

Credem ca initiativa lor este laudabila, mai ales ca am inteles ca vor pune la dispozitia mirilor si o masina cu 6 locuri, care se poate transforma intr-una cu doar doua locuri de 7 stele, pentru a merge la starea civila sau la restaurant. Mai multe detalii pe All Moldova.

Top