Info Dubai

Un nou portal al romanilor din diaspora a fost lansat de curand, cu sprifinul romanilor din Marea Britanie, care le-a gazduit site-ul nou creat. Este vorba de Info Dubai, Portalul romanilor din Emiratele Arabe Unite. Incepand ce cativa ani, din ce in ce mai multi romani se stabilesc in Dubai sau Abu Dhabi. Iar daca la inceput se angajau la munci mai putin calificate, deja romanii muncesc in Dubai ca ingineri, medici sau chiar manageri de succes.

Primii pasi au fost destul de timizi, vestea ca o firma de turism din Dubai angaja romance pentru a lucra la Emad Tours a facut ocolul Romaniei. Astazi cateva mii de romani lucreaza la Emirates, cea mai mare companie de aviatie din EAU si lista poate continua.

Ne bucuram ca deja romanii din Dubai au un site propriu, care desi este la inceput, am vazut ca ofera informatii utile pentru toti cei ce doresc sa plece si sa traiasca acolo. In mod normal o firma serioasa asigura transportul de acasa la locul de munca si inapoi, oferă angajatilor asigurare medicala (in Dubai asigurarea medicala nu este nici obligatorie si nici gratuita), 30 de zile de concediu pe an, iar odata pe an un bilet de avion dus intors pentru a reveni la rude in Romania.

Daca crezi ca acest comunicat de presa ti-a ajutat, nu uita sa dai un like, share sau macar sa lasi un comentariu pozitiv! Orice poza (reala) cu tine in Dubai sau Abu Dhabi iti poate aduce un premiu de 100 de dolari!

Top