Portalul romanilor din Franta

De curand s-a lansat Portalul Romanilor din Franta, un site ce ajuta pe oricine are nevoie cu informatii cu privire la locurile de munca disponibile pentru toti romanii stabiliti in Franta. Tot ce trebuie sa faceti pentru a beneficia de serviciile acestui site este sa postati un anunt pe acel site, iar apoi sa-l distribuiti pe pagina voastra de FaceBook.

Serviciile portalului Romanilor din Franta sunt 100% gratuite pentru persoanele fizice, iar pentru firmele de recrutare exista un tarif diferentiat in functie de serviciile pe care le ofera. Astfel firmele care nu percep comision de nici un fel, fiind platitre de angajatori au cea mai mica taxa, de doar 10 euro pentru 12 luni de postari pe site.

Toate ofertele pentru aceste firme de plasare forta de munca in Franta dau posibilitatea de a posta oricate anunturi se doreste, numarul lor fiind nelimitat. Pentru firmele ce iau comisoane din salariu, adica doar dupa ce persoana a ajuns in Franta si a incasat primul salariu, taxa pentru anunturi nelimitate pentru un an de zile este de 20 de euro.

Pentru firmele ce percep comision inainte de plecarea la munca, dar in nici un caz inainte de a oferi un loc de munca, taxa de publicare a anunturilor este de 10 euro pe luna, pentru 4 anunturi. Textele anunturilor trebuie sa fie unice, deci nu trebuiesc copiate de pe alte site-uri (chiar daca sunt anununturi proprii), trebuie sa contina o adresa a biroului si un numar de telefon de contact.

Top