Locuri de munca in Munchen

De curand s-a deschis un nou portal al romanilor din Munchen, iar noi vrem sa le venim in ajutor prin postarea unei liste cat mai complete cu firmele ce ofera locuri de munca in Munchen si in intreaga Germanie. Listarea firmelor se va face dupa modul in acre acestea lucreaza. Firmele ce ofera locuri de munca in Uniunea Europeana si in Germania fara a percepe comision de la viitori angajati vor fi listate in mod gratuit.

Firmele care ofera locuri de munca in Munchen dar percep comision dupa ce s-a semnat contractul, iar omul a ajuns la locul de munca, vor fi listate separat. Acestea vor trebui sa plateasca un comision de 5 euro/luna pentru a fi pastrate in lista. Din pacate firmele care percep comisioane pentru a trimite romanii la munca in Germania sau in Uniunea Europeana si cer aceasta taxa inainte de perfectarea actelor nu vor fi listate in aceatsa etapa de promovare.

Cei care au lucrat prin diverse firme si au observat neregului sunt rugati sa ne scrie pentru a face si noi anumite cercetari si investigati privitoare la aceste firme de recrutare.

Sfatuim pe toti cei ce sunt in cautarea unui loc de munca in Munchen sa se inscrii si pe site-urile oficiale ce mijlocesc angajarea legala in Europa, precum EURES. Evident ca pentru cei ce cauta un loc de munca calificata in Germania cunoasterea limbii germane reprezinta un mare avantaj. Va sfatuim sa folositi pagina noastra de FaceBook sau pe cea a romanilor din Diaspora, pentru a va plasa anunturile, in acest fel sansele de angajare cresc.

Top