iTalk Romania lanseaza iLike

Pentru cei ce au nevoie de like-uri pentru paginile lor de facebook iTalk Romania laseaza proiectul iLike, care iti ofera o lista de pagini de facebook care au nevoie de like-uri. Daca ti se par interesante, dai like si ceri sa ti se intoarca gestul. Pana la urma este o modalitate mai simpla, si in mod evident mai ieftina decat cea de a cumpara like-uri prin diverse metode ilegale, metode care pot duce la stergerea paginii respective.

Ca sa intri in retea, desi nu este tocmai o retea, este mai bine zis un club, care-ti permite sa te folosesti de sistemul MLM ca idee, adica sa iti rogi prietenii sa se alature si sa dea si ei like, credem noi ca daca macar 10% din cei ce intra la noi pe site si au conturi de facebook pe care intra doar de 3-4 ori pe saptamana, problema cu fanii pe paginile tale de promovare s-au terminat. Apoi totul va merge sub forma unui tavalug, cu singura conditie sa faci postari interesante.

Ai un buton de like imens, apasa pe el, intra pe facebook, si daca ce ai gasit te atrage, stii ce ai de facut! Suntem doar 3 acum, insa speram sa ajugem la 3000 pana pe 1 septembrie! Depide de tine daca ne ajuti sau nu, oricum esti mereu bine venit pe site-ul nostru, cu like sau fara!

Top