Modele pentru case de lemn

Atunci cand ne decidem sa ne construim sau sa cumparam case de lemn, este bine sa stim ca sunt la fel de trainice ca si cele din alte materiale de constructie, datorita tratarii lemnului cu diferite substante, ce permit acestuia sa aiba o viata mult mai lunga decat in mod obisnuit. Bazati pe experienta americana de cateva sute de ani, firmele ce construiesc case de lemn pot garanta o astfel de casa pentru cel putin 100 de ani.

Iata in poza comunicatului o casa de lemn, care te-ar putea face sa-ti schimbi parerea despre o astfel de constructie, mai ales daca ai de gand sa o construiesti undeva langa o padure, la munte sau chiar la mare.

Cand vezi o astfel de casa cu siguranta ca ti-ai dori si tu una la fel, ar fi si imposibil sa nu consideri ca pe langa aspectul de poveste, o astfel de casa iti ofera si un confort pe care o casa din caramida sau din BCA nu o poate oferi. Acest lucru se datoreaza faptului ca pe langa o structura usoara dar rezistenta, o asfel de casa este racoroasa vara si calduroasa iarna. Acesta este principalul avantaj al unei case de lemn, pe langa pretul mai scazut al constructiei.

Daca adaugam ca si perioada de constructie scade simtitor, fundatia va costa mai putin, credem noi ca in principal, am atins punctele sensibile din domeniul constructiilor de case din Romania, dar nu numai de la noi, ci din intreaga lume, care se confrunta cu o criza imobiliara.

Daca esti o firma care se ocupa cu proiectarea si constructia caseleor de lemn, atunci nu ezita sa ne contactezi pentru a te face cunoscut cititorilor nostri.

Top