Masini de spalat

Odata cu avansarea tehnologiei si a stiintei, societatea impune un ritm alarmant de dezvoltare. Astfel, oamenii sunt intr-o continua graba, pentru a putea sa realizeze chiar si unele activitati cotidiene. Totusi, atunci cand vorbim despre unele demersuri care impun o anumita prestanta, sau chiar o prezenta in fata a numerosi oameni, aspectul fizic joaca un rol foarte important. Imbracamintea, dupa cum spune si proverbul: „haina il face pe om”, are un rol esential in imaginea pe care o anumita persoana vrea sa si-o construiasca. Aceasta, iti poate aduce doar beneficii, putand avea numeroase avantaje in fata altor competitori, in diferite domenii.

Alegerea unei masini de spalat poate fi mai dificila decat pare. Oferta magazinelor si a producatorilor este foarte variata, existand sute de modele, cu diferente mai mari sau mai mici intre ele. Trebuie sa tinem cont de diferite criterii, personale sau tehnice, in momentul in care decidem sa achizitionam un astfel de aparat electrocasnic.

Multora dintre noi ni s-a intamplat in cele mai multe dintre cazuri sa dispunem de un spatiu redus, in care sa nu ne incapa aparatura dorita. De exemplu intr-o baie sau intr-o bucatarie, unde spatiul este restrans sau ocupat de alte electrocasnice, o masina de spalat voluminoasa ne poate incurca foarte mult planurile de amenajare. In sprijinul spatiilor restranse a venit Whirlpool cu unul dintre cele mai noi produse ale lor, masina de spalat AWE 6121. Aceasta este o masina de spalat cu incarcare verticala. Beneficiaza de tehnologia binecunoscuta a celor de la Whirlpool, „al 6-lea simt”. Dimensiunile acestia sunt 90 x 40 x 60 cm. Functiile masinii de spalat sunt: viteza de centrifugare de 1200 rpm, tehnologie AquaEco, capacitatea de incarcare 6 kg rufe, 18 programe de spalare, posibilitatea programarii intarziata, oprirea cu apa in cuva.

Costurile pentru o masina de spalat sunt de asemenea un criteriu pentru care alegerile sunt diferite. Acestea se refera la costurile pe care le platesti pe toata durata folosirii masinii de spalat, nu pretul de achizitie. Costurile masinii Whirlpool AWE 6121 sunt mici, avand un consum de apa de 48 de litri/ciclu spalare, iar de curent de 0.9 KWh.

Zgomotul pe care il produce o masina de spalat este foarte important pentru foarte multi dintre noi. Un zgomot puternic poate crea mult disconfort in propria locuinta. Whirlpool AWE 6121 beneficiaza de un nivel de zgomot la spalare de 59 (dB(A) pe 1 pW) adica foarte redus.

Alte criterii (nu acestea sunt cele decisive) pot fi prezenta unor programe scurte de spalare, functia de blocare automata a butoanelor, etc. Alte caracteristici pentru masina de spalat Whirlpool AWE 6121 sunt cuva de inox, culoarea alba, clasa energetica A+, clasa eficientei de spalare A, display LED, garantie 24 luni.

Whirlpool, este un producator consacrat al masinilor de spalat, fiind lider in vanzarile realizate in tara noastra, potrivit unui studiu din 2011. Cu toate acestea, concurenta este acerba, piata fiind in continua dezvoltare iar cererea in continua crestere. Avand in vedere toate aceste informatii, achizitionarea unei noi masini de spalat este o varianta deloc costisitoare si accesibila oricui.

Top