Portalul unitatilor de cazare

Pentru a oferi turistilor romani, dar si celor din strainatate, oferte de cazare dintre cele mai diversificate in toate zonele turistice ale tarii, in anul 2012 a fost lansat cel mai nou portal de cazare online, infOKazare.ro. Site-ul se adreseaza persoanelor care cauta o unitate de cazare in functie de anumite preferinte: tarife, zona, capacitate, dar si alte facilitati menite a spori confortul concediului mult asteptat. infOKazare.ro ofera informatii utile, gratuite si complete, persoanelor care cauta cazare in mod eficient, din fata calculatorului personal.

Puteti cauta in baza de date hoteluri, vile, cabane, case de vacanta si apartamente din cele mai importante zone ale tarii: orase, statiuni si chiar regiuni turistice, grupate dupa situarea lor geografica. Fiecare unitate de cazare dispune de informatii complete, imagini, tarife de cazare actuale si chiar si oferte speciale, in functie de sezon.

Daca va intereseaza pareri si impresii detaliate despre unul din hoteluri sau despre o anumita destinatie, este suficient un simplu click pe unitatea de cazare, veti fi dusi in pagina acelei locatii. Fiecare hotel, pensiune sau casa de vacanta are prevazuta o rubrica in care sunt descriese dotarile de care dispune unitatea de cazare: parcare propie, internet wireless, tv cablu, baie proprie, pat matrimonial, uscator de par in camera, organizare de excursii turistice la cerere, etc. Mai mult, poti citi chiar parerile turistilor care au fost in respectiva locatie, astfel incat sa iti poti face o parere exacta asupra locului unde vrei sa te cazezi. O informatie corecta si exacta iti poate garanta o vacanta reusita.

Serviciile oferite de noi in prezent sunt cele esentiale in planificarea oricarei deplasari in tara. Incercam sa va oferim o selectie a celor mai reusite destinatii. Calatoriti virtual prin locatiile propuse de noi si cu siguranta exista ceva care se va potrivi dorintelor fiecaruia. infOKazare este „serviciul” care va ajuta sa gasiti solutia optima de cazare.

Pe site gasiti si o rubrica de obiective turistice, astfel incat va puteti planifica timpul liber si pentru vizitarea principalelor atractii turistice din zona sau puteti afla care sunt cele mai bune restaurante din zona, unde puteti servi o masa in liniste si intimitate. Dupa intoarcerea din concediul mai lung sau mai scurt de care ati beneficiat, va asteptam pe site cu un review despre pensiunea sau hotelul la care ati fost cazati. In felul acesta putem oferi informatii utile tuturor turistilor in cautare de cazare.

Top