Munca in Germania

Noul site de oferte de munca in Germania a fost lansat acum cateva zile, prin urmare beneficiati de ofertele gratuite de postare a anunturilor pe site! Pe langa ofertele venite de la cei de la iSalary gasiti oferte de la particulari sau firme de intermediere a fortei de munca. Ne bucuram sa vedem ca portalul e4DE devine din ce in ce mai activ pe piata muncii din Romania, alaturi de portalul pentru locuri de munca in Anglia e4UK.info.

Incepand din ianuarie toti romanii pot lucra oficial in Germania fara a mai avea nevoie de alte formalitati, iata de ce site-ul Munca in Germania gazduit de portalul e4De a decis sa desparta activitatea de anunturi cu oferte si cereri de munca de restul activitatii. Va aducem la cunostinta ca deja exista un site pentru romanii din Munchen, unul pentru cei din Stuttgart si unul pentru romanii din Austria si Elvetia, pentru mai multa eficacitate.

Cerinte obligatorii pentru munca in Germania: limba germana, calificare si disponibiltatea de relocare. Evident cele mai mari sanse le au cei ce posteaza un CV cat mai detaliat pe site-ul respectiv. Daca aveti permis de conducere este bine sa specificati, iar daca aveti masina personala si doriti sa o folositi in intweresul serviciului, mentionati acest lucru in CV, plus ce fel de masina aveti.

Top