Vadim Tudor este reprezentantul legal al PRM la alegeri

Indirect s-a dat raspunsul legal la intrebarea cine este de fapt reprezentantul legal al PRM, Vadim Tudor sau Gheorghe Funar. Sincer nu am inteles logica, insa legal este clar, Vadim Tudor a invins, probabil deoarece Funar nu a stiut cum sa-si sustina deciziile in instanta. Cum spuneam, inghitim si ne supunem, asa e in democratie.

De ce spuneam ca nu inteleg? Pentru ca din cele ce se stie din presa, Vadim Tudor a fost exclus din PRM, ceea ce este ok, cel putina sa ar fi in democratie. Faptul ca el este fondatorul partidului, nu poate insemna ca este partidul sau. Cel putin nu asta inteleg eu ca este un partid, deosebit fata de un SRL, unde conteaza al cui e si cat din actiuni detii la el.

Teoretic sper sa dispara PRM din viata politica vizibila, insa dupa actiunile UDMR si PSD, dupa ce partide extremiste din Ungaria isi bat joc de noi, cu siguranta ca vom vedea o crestere a cotei PRM in Romania, iar aici sa fim drepti, il prefer pe Vadim Tudor la tribuna, decat pe Gheorghe Funar. Dar repet, discutam despre preferinte, intre doua rele, si inca ce rele.

Asta e, sa speram ca va fi plecat la Bruxelles domul Vadim Tudor si nu ne va deranja pe la TV, in rest astept sa vad victoria zdrobitoare a PSD + UDMR in alegeri, dupa ce dreapta romaneasca este divizata in PNL + iesitii din PNL, caci tot ce misca acum prin Parlamentul Romaniei pe flancul drept e plecat din PNL, iar restul sunt formati din firmituri din FSN (PSD + restul).

Top