Mystroll Design, moda in lumea carucioarelor pentru copii

Colaborarea dintre producatorul de carucioare pentru copii Mystroll Baby si Stefano Bellini de la Baby-Italia a condus la rezultate spectaculoase. Noile dezvoltari implementate de Mystroll in 2014, precum cadru robust din aliaj aluminiu cu sistem click & go pentru accesorii, maner din piele, suspensii off-road, roti cu design sportiv, sistem iluminare si semnalizare cu Led-uri, sunt acum asociate cu materiale textile de exceptie: textura cu tuseu placut, calitatea si originalitatea culorilor si modelelor, tratamente: ignifugate, tratate antistatic si anti-murdarire, impermeabilizare.

Calitatea actului de design isi are esenta in bunul gust si stiinta cu care sunt asociate culorile si texturile pe acelasi carucior, transformand fiecare propunere intr-un obiect de arta. Cadrul caruciorului, negru sau argintiu la variantele standard, a fost inlocuit in cazul acestor obiecte de design cu un cadru alb, iar aspectul off-road al rotilor a fost „indulcit”, prin adaugarea de spite de culoare alba, de o eleganta desavarsita.

Geanta de voiaj este acum un accesoriu de moda. Singurul motiv pentru care „nu va fi oferita” in marile magazine de moda de la Paris sau Milano, este pretul extrem de mic, parte a politicii de marketing si punct forte al Mystroll, „Cel mai bun raport Pret/Calitate”.

Pentru cei ce nu au aflat inca foarte multe despre carucioarele Mystroll, este demn de mentionat ca sunt singurele carucioare capitonate la interior, cu bumbac egiptean, un sortiment unic de bumbac din care se confectioneaza lenjerii de pat de cea mai inalta calitate. Confortul bebelusului in landourile Mystroll atinge perfectiunea: salteluta Memory form, tuse placut, antistatic, anticaterian.

Cele 18 modele de carucioare pentru copii din colectia Mystroll- Design, vor fi lansate in Romania cu ocazia Baby-Boom aprilie si vor fi comercializate numai prin magazine Baby Boutique, urmand a fi aduse la comanda cu un termen de livrare de cca 30 zile. Aceasta colectie de carucioare va fi comercializata la un pret promotional de 2400 Lei, inclusiv TVA, in varianta 3 in 1.

Distribuitorul exclusiv in Romania al marcilor Mystroll si Baby-Italia este TUCOR SRL, Bucuresti, Str. General. Berthelot 99, Tel. 0212203060.