Romanii din Irlanda

Impreuna cu romanii din Irlanda am decis sa oferim posibilitatea de a posta comunicate de presa in regim gratuit pentru toti romanii din diaspora. In acelasi timp va oferim si un mijoc de castig, puteti vinde in nume propriu reclame pe site-ul nostru, nu veti plati decat 10 euro/luna, indiferent cate reclame veti face (articole de prezentare publicitara), deci o noua oportunitate de castig pentru partenerii site-ului nostru.

Special pentru romanii din Irlanda oferim gratuit posibilitatea de a se promova prin intermediul site-ului nostru, deci daca indepliniti conditiile (promovati o activitate, firma sau site din Irlanda), puteti posta articolele dumneavoastra in mod gratuit pe portalul Comunicate.Info.

Pentru a publica un comunicat va trebui sa folositi doar pagina speciala, adauga comunicat unde va trebui sa postati textul comunicatului. In cazul in car epreferati o poza speciala (noi oricum punem poze pe toate paginilile site-ului, lasati un link catre poza respectiva la finalul comunicatului.

Asa cum multi dintre colaboratorii nostrii stiu deja, colaboram cu portalul romanilor din Germania, Dubai, Franta si Canada.  Deci daca aveti comunicate pentru comunitatile romanesti din aceste zone, sunteti invitati sa postati si pe aceste site-uri partenere. Singurul site care percepe o taxa este cel al romanilor din Germania, in schimb puteti publica gratuit pe cel al romanilor din Munchen.

Top