Proiectul iRomania

Proiectul iRomania debuteaza cu cel al localitatii Peris din judetul Ilfov. Portalul e4Ro si-a propus sa realizeze cate un site pentru fiecare din cele 319 orase din Romania, proiect ce s-ar putea intinde pe cativa ani de zile, doar daca nu cumva impactul va fi suficient de mare pentru a atrage suficient de multi doritori sa-si promoveze propriul oras, finazirarea proiectului fiind astfel devansata.

In afara de proiectul bazat pe orase mai este si un proiect pe regiuni, cum ar fi Valea Prahovei sau Bucovina. Deci intr-un final acest proiect va acoperi toata Romania, avantajul celor ce intra in proiect este faptul ca pot vinde reclama pe site-urile intretinute de ei, deci pot castiga usor 300 de euro lunar, sau chiar mai mult.

Daca vrei sa te implici in proiectul iRomania, tot ce trebuie sa faci este sa le lasi un mesaj pe site, veti fi contactati in cel mult 24 de ore de un reprezentant iRomania, sau le puteti scrie direct pe facebook. Sunteti asteptati si cu alte idei legate de tara noastra, nimic nu este de lasat, o idee buna poate veni de la oricare dintre voi.