Partidul Tuturor Romanilor

Am primit azi de la InfoMedia informatia initiativei de a infiinta PTR – Partidul Tuturor Romanilor, in semn de protest impotriva tuturor mincinosilor din Parlamentul Romaniei si din cel al Uniunii Europene. Doctrina noului partid e simpla, de reparat tot ce au stricat hotii si mincinosii din 1989 si pana azi, nici nu trebuie sa ne chinuim prea mult, trebuie sa le luam toate mizeriile prin care ne-au umilit si ne-au saracit si sa le scriem exact invers, ei sa fie cei ce nu mai au de furat, iar noi cei multi, sa avem libertatea de a trai omeneste.

In primul rand vom reduce parlamentul de la 588 de membrii la 300, asa cum a votat natiunea. Ajunge cati mancai satu si nu pot rezolva nimic, apoi vom stabili ca salariul unui Parlamentar sa fie 1,5 din salariul minim pe economie, urmand sa scada catre 1,1 pe masura ce vom creste salariul minim, ca sa ai si tu un scop in legislatura in care ai fost ales, sa cresti nivelul de trai al cetatenilor, deci si pe al tau. parca e deja suparator sa vezi ca de cate ori scade salariul echivalent in euro al cetatenilor, al parlamentarilor creste. Parca vad ca nu o sa se mai inghesuie nimeni la ciolan.

Vom scoate co-palata din sanatate si o vom introduce in penitenciare, parca e mai normal asa, ai furat, ori muncesti in puscarie ori platesti „papica” si cazarea, cel putin pentru cei ce au furat si sunt acuzati de coruptie. Este inadmisibil sa platim din buget 600 de euro lunar pentru fiecare puscarias, in timp ce luna asta profesorii nu au cum sa ia salariul la timp, asa mizer cum este el. Cum strangem membrii PTR? Simplu, pe facebook si din gura in gura, discutam cu prietenii – le explicam ce vrem: sa ne punem singuri deputati si senatori in Parlament pe baza de concurs – cine are cele mai bune idei, acela merge in Parlament!

Si da, vom fi „nepotisti”, adica ne vom promova toti membrii in functii de conducere, ca sa moara de ciuda hotii de pana acum. Ai o problema, ok – o spui public si colegii te ajuta sa o rezolvi – legal evident. Cum problemele sunt facute public, nu ai rezolvat, ai plecat, nu acceptam scuza – nu se poate – nu poti, pleci si lasi pe altul care poate. Asta e inceputul, restul vom discuta pe masura ce ne vom strange mai multi, caci cu siguranta stie fiecare ce nu-i place din ceea ce avem acum, pe rand le schimbam pe toate, ca sa ne placa.

Top