Vara incepe cu racoare in apartament si cu reduceri de la Simag

Pentru ca deja s-a incalzit serios afara, este momentul sa acordati putina atentia casei proprii si, in cazul in care nu este dotata inca cu un aparat de aer conditionat, acesta s-a defectat sau pur si simplu doriti sa il inlocuiti cu unul mai performant, sa va apucati de treaba, astfel incat zilele caniculare ce se anunta sa nu va prinda “pe picior gresit” fara posibilitatea de a obtine acasa o temperatura confortabila. In acest sens va ajuta si magazinul Simag, ce in acest inceput de vara vine in intampinarea clientilor sai cu reduceri si o gama ultra performanta de aparate de aer conditionat Daikin.

Va invitam sa profitati de ofertele aparatelor de aer conditionat Daikin dar si ale altor branduri cunoscute, cat inca nu este plin sezon cald, caci se poate sa aveti surpriza unor scumpiri care va vor impiedica sa alegeti cel mai bun model! Acordati acum, timp schimbarilor de acest gen din apartament si nu compromiteti niciun moment confortul sau, caci este locul in care trebuie sa va simtit cat mai bine, indiferent de cate grade sunt afara.

In cazul in care nu sunteti decisi asupra unui model sau asupra unei anumite game, Simag va ajuta sa faceti o alegere cat mai buna si va sta mereu la dispozitie cu informatii tehnice despre toate produsele disponibile pe site, atat pe pe chat-ul intern cat si pe chat-ul de Whatsapp ,pentru a va fi cat mai simplu si la indemana sa va formati o prima idee despre caracteristicile produselor care va intereseaza incepand cu puterea lor, factorii de poluare ai mediului, substantele folosite (unele aparate deja folosesc un tip de freon sintetc ce nu contine clor in moleula) tipul pieselor ce il alcatuiesc si restul datelor tehnice.

Nu trebuie decat sa dati un click aici pentru a compara oferte si, in functie de necesitatile personale si buget veti avea de unde alege un produs optim, capabil sa transforme casa intr-o oaza de relaxare, care sa va intampine cu temperatura ideala dupa o zi de vara aglomerata, grea si fierbinte.

Nu ratati ofertele Simag si nu lasati pe ultimul loc confortul termic al casei deoarece el este, in cele din urma, unul dintre principalii responsabili de odiha si relaxarea din timpul liber!

Top