Sistemul de schele RESABLOCK de la Euro Foster

Un ansamblu de schele metalice nu este niciodata atat de simplu. Inainte ca acesta sa fie ridicat, o echipa intreaga de ingineri testeaza intr-un mediu virtual ansamblul pentru a fi siguri ca acesta poate rezista conditiilor la care va fi supus. 

Sistemul unic de schele RESABLOCK de la Euro Foster este unul dintre cele mai versatile sisteme de schele din lume. Atunci cand vorbim de un ansamblu de schele, vorbim de siguranta constructorilor si facilitatea cu care acestia pot sa isi duca la bun sfarsit proiectul. In functie de formele cladirii pentru care sunt necesare schele de inchiriat, ansamblul care va sustine contructorii poate fi relativ simplu sau foarte complex.

In cazul in care complexitatea proiectului depaseste limitele materiale ale schelelor conventionale, cea mai buna solutie dovedita de pe piata este sistemul RESABLOCK pe care il detine compania Euro Foster. Participanta la foarte multe lucrari complexe pe teritoriul Romaniei si nu numai, Euro Foster este una dintre cele mai profesioniste companii care ofera schele de inchiriat din tara.

Echipa de ingineri si montatori pe care aceasta o detine a gasit de-a lungul anilor unele dintre cele mai ingenioase solutii pentru proiectele lor, si au reusit intotdeauna sa ofere servicii de cea mai inalta calitate clientilor sai. De la platforme maritime, Arcul de Triumf, pana la Catedrala Mantuirea Neamului, Euro Foster a demonstrat de-a lungul timpului ingeniozitatea inginerilor sai si versatilitatea sistemului unic RESABLOCK.

Top